Schoolreisje bij SchatEiland Zeumeren

Plant u uw schoolreisje in maart, april, mei, juni of september (of een van de andere maanden) en hoopt u vervolgens dat het niet regent en de zon zal schijnen? Dan is SchatEiland Zeumeren de juiste locatie voor een avontuurlijke dag plezier zowel bij mooi als slecht weer, het hele jaar door!

SchatEiland Zeumeren biedt ruimte aan groepen van 20 tot 650 personen. Voor schoolreizen gaan wij speciaal voor u open. De datum die u kunt opgeven in de reservering is een voorkeursdatum. U ontvangt bericht of het mogelijk is om op de opgegeven datum te komen.

Uiteraard is er voor schoolklassen vanaf 20 personen een interessante korting op de normale entreeprijs. Ook voor de catering zijn speciale smularrangementen mogelijk.

Educatief Schoolreisje
Koppel uw schoolreisje aan een lesprogramma over de Verenigde Oost Indische Compagnie, zeevaart of bijvoorbeeld piraterij, voor de kinderen in de onderbouw.

Aanvullende informatie schoolreizen

In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water vaart SchatEiland Zeumeren u terug naar de Gouden Eeuw; een tijd van scheepvaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij.

SchatEiland Zeumeren is een avonturenparadijs in Nederland, gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Met ca. 5500 m2 overdekt spelen en ca. 2500 m2 buitenterrein met diverse attracties kunnen leerlingen tussen de 4 en 12 jaar zich een schooldag vermaken, bij mooi weer en minder mooi weer.

Kinderen kunnen klimmen en klauteren, bootjes besturen, springen en glijden, schieten met kanonnen, meedoen met bijvoorbeeld de Eilandrace, goud zoeken en schatgraven, waterballonnen gooien en nog veel meer.

SchatEiland Zeumeren is groot, maar met een aantal begeleiders samen prima te overzien. De kinderen kunnen zowel binnen als buiten veilig spelen. In het park is zowel binnen als buiten alleen ondiep water. Grotere kinderen met zwemdiploma kunnen, onder begeleiding, bij mooi weer ook met de waterfiets de grote (en diepe) recreatieplas op.

Naast het gebruik van de attracties binnen en buiten*, gaat de Kapitein met de kinderen op zoek naar de schat. Kinderen van de bovenbouw kunnen in de Kapiteinshut meer leren over de VOC-tijd. Alle attracties, met uitzondering van het goudzoeken, zijn inbegrepen in de entreeprijs en onze arrangementen.
* de buitenattracties zijn alleen bij mooi weer geopend.

Wilt u met de kinderen ook naar het strand en de recreatieplas? Dat kan! Het strand van Zeumeren hebben wij om de hoek. Dit kan echter alleen buiten de poort van SchatEiland.

Openingstijden

SchatEiland Zeumeren is voor schoolreisjes geopend tussen 09.30 uur en 15.30 uur. Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag en tijdens schoolvakanties zijn wij tot 18.00 uur geopend.

SchatEiland Zeumeren heeft een capaciteit voor circa 650 kinderen. In onze Kombuis zijn er beperkingen betreft het aantal friet of pannenkoeken dat wij binnen een bepaald tijdsbestek kunnen serveren.

Wij adviseren u daarom tijdig te reserveren. Voor een periode van maximaal 4 weken kunt u ook een optionele reservering plaatsen. Mocht er een andere aanvraag komen nemen wij contact met u op en kunt u binnen 5 dagen beslissen.

Entreeprijs schoolreizen 2019

20 tot 79 personen – € 10,50 per persoon
80 tot 149 personen – € 10,25 per persoon
150 of meer personen  – € 9,80 per persoon

Op 10 betalende kinderen heeft 1 begeleider gratis toegang tot SchatEiland.

Voor gratis begeleiders rekenen wij indien gewenst enkel de prijs van het gekozen smularrangement.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief parkeergeld. Alle genoemde prijzen zijn bij SchatEiland inclusief BTW.

Smularrangementen

Uw schoolreisentree kunt u aanvullen met een van onze smularrangementen. Om het voor u makkelijk te maken bieden wij u zeer aantrekkelijke arrangementen aan.

Smularrangement Peter Pan + € 2,30
* Onbeperkt limonade en voor vertrek een lekker waterijsje.

Smularrangement Mare en Dieke + € 4,50

* Onbeperkt limonade, rond lunchtijd frites met mayonaise en voor vertrek een waterijsje.

Smularrangement Kapitein + € 5,00
* Onbeperkt limonade, rond lunchtijd frites met een grote knakworst en mayonaise en voor vertrek een waterijsje.

Smularrangement SchatEiland + € 5,00
* Onbeperkt limonade, rond lunchtijd een piratenpannenkoek (grote pannenkoek van ca. 25 cm versierd met een piratenooglapje en snoepjes) en voor vertrek een lekker waterijsje.

Smularrangement Admiraal + € 6,00
* Gezond!! Onbeperkt limonade, rond lunchtijd een gezonde lunch met een broodje knakworst, sandwich boterhamworst, ham of kaas, stukjes fruit/groente (zoals appel, wortel, komkommer, tomaat) en voor vertrek een lekker waterijsje.

Overige extra’s (ook bij alleen entree)
Waterijsje: € 1,00 per raketje
Consumptiebon koffie/thee/frisdrank: € 2,20 per bon

Dieetwensen
Mits tijdig aangegeven kunnen wij aan vele dieetwensen voldoen. Hiervoor geldt een meerprijs van € 1,00 per persoon per lunch. Natuurlijk is het ook mogelijk dat kinderen met speciale allergieën hun eigen lunch meenemen. Dieetwensen dienen vooraf overlegd en gereserveerd te worden. Wij kunnen bijvoorbeeld glutenvrije friet, glutenvrije pannenkoeken en lactose vrije pannenkoeken serveren.

Meebrengen van eigen consumpties
Tijdens de openingstijden voor het publiek (woensdagmiddag, vrijdagmiddag, weekenden en in schoolvakanties) is het in SchatEiland Zeumeren niet toegestaan om eigen eten en drinken te nuttigen. Op de overige dagen maken wij voor schoolreisjes graag een uitzondering en is het toegestaan desgewenst een eigen lunch of tussendoortje mee te nemen.

Extra plezier

Het basisarrangement kan worden uitgebreid met de volgende extra’s:

Goud zoeken € 1,95 per kind
Op de ouderwetse manier gaan de kinderen met een zeef het goud uit het zand en water zeven. Het water is erg ondiep en bij goed weer is er ook buiten een mogelijkheid voor goudzoeken. Voor de gevonden en zeer waardevolle schatten krijgen de kinderen een leuk opbergdoosje die ze als aandenken mee naar huis kunnen nemen.

Piratenhoofddoek – € 2,00 per stuk

Iedereen speelt als een echte piraat en gaat als piraat naar huis.

Extra muntjes – € 1,50 per muntje
Voor de radiografisch bestuurbare bootjes, de waterballonnen en het gebruik van de waterfietsen zijn in de entreeprijs 2 muntjes inbegrepen. Eventueel is het mogelijk om gedurende de dag muntjes hiervoor bij te kopen, bijvoorbeeld voor nog één groot watergevecht aan het eind van de dag.

In het opmerkingen scherm kunt u eventuele extra’s boeken.

Ga je mee op avontuur?

Onze piraten gaan graag met je op ontdekkingstocht in SchatEiland Zeumeren!

Openingstijden Schateiland

Is Schateiland vandaag open?

9 juli 2020

Vandaag gesloten

  • Wil jij flessenpost? Schrijf je snel in!