Kledingadvies

In SchatEiland Zeumeren is geen zwemgelegenheid. Omdat er onder andere bij het goudzoeken wel gespeeld wordt met water en zand adviseren wij een korte broek en waterschoentjes aan te trekken. Eventueel kunt u een handdoek en droge kleding meenemen.

Hapjes en drankjes uit De Kombuis

Een dagje uit is natuurlijk niet compleet zonder hapje en drankje. In de Kombuis van SchatEiland Zeumeren bereiden de piraten de lekkerste dingen voor de lunch, feestelijk tussendoortje of het avondeten.

Een koel drankje, ijsje, vers kopje koffie, een lekker broodje en natuurlijk frietjes en pannenkoeken! Smullen maar! Daarnaast zijn er in de Kombuis verschillende snacks, ijsjes, snoepjes en gebak verkrijgbaar.

Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen en te nuttigen.

Huisregels

Om uw bezoek bij SchatEiland Zeumeren zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er voor uw en onze veiligheid een aantal huisregels opgesteld.

De belangrijkste zijn:
* Bij SchatEiland Zeumeren spelen kinderen onder veilig toezicht van hun ouders/begeleiders. Er zijn geen toezichthouders. Kinderen dienen daarom ook altijd begeleid te worden door één of meer volwassenen, die voor hen verantwoordelijkheid dragen.
* Het bezoek aan SchatEiland Zeumeren en spelen op de verschillende attracties geschiedt op eigen risico. De directie stelt zich niet aansprakelijk voor schade die tijdens het is ontstaan, tenzij sprake is van grove nalatigheid van directie of medewerkers.
* Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen en bij SchatEiland te nuttigen.
* Voor verschillende attracties is het in het kader van de veiligheid gewenst om de schoenen uit te trekken.
* Huisdieren kunnen wij in SchatEiland Zeumeren helaas niet toestaan. Voor hulphonden maken wij natuurlijk graag een uitzondering!
* SchatEiland Zeumeren is, met uitzondering van het buitenterras, rookvrij.
* Wij raden het af om kinderen kauwgom en lolly’s te laten eten tijdens het spelen.
* SchatEiland Zeumeren heeft altijd recht om personen de toegang te weigeren of te ontzeggen.
* De directie stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen. In de garderobe zijn kluisjes aanwezig voor uw waardevolle eigendommen.

De volledige huisregels kunt u indien gewenst opvragen via de e-mail.

Ga je mee op avontuur?

Onze piraten gaan graag met je op ontdekkingstocht in SchatEiland Zeumeren!

Openingstijden Schateiland

Is Schateiland vandaag open?

27 november 2020

Vandaag open

van 12:30 uur tot 18:00 uur

  • Wil jij flessenpost? Schrijf je snel in!